Speciaal transport

Gevaarlijke & breekbare goederen transporteren

Bij One Way Express bv zijn we erop voorzien om gevaarlijke en breekbare goederen veilig te transporteren. Denk aan glaswerk of stukken die geen standaardafmetingen hebben (bv. piano’s). Voor (verse) voeding in het bijzonder lenen onze koelwagens zich uitstekend. Verder zitten er in ons wagenpark:

Een kooiaap is een heftruck die we aan de achterzijde van onze trailer kunnen koppelen, zodat we geen personen ter plaatse nodig hebben om te leveren of te laden.

In tegenstelling tot met onze vrachtwagen kunnen we met onze kooiaap op diverse terreinen laden en leveren, waaronder op velden of werven. Het maakt daarbij niet uit of de ondergrond droog of nat is.

Dakbelading betekent dat we de bovenzijde (oftewel het dak) van onze trailer openen en daarin goederen laden via een kraan of hijskraan.

Zijwaartse belading houdt in dat we grote en lange stukken (bv. pallets) via de zijkant van onze vrachtwagen kunnen inladen door onze zeilen te openen.

Dankzij onze doordachte aanpak en professionele materiaal brengen we elk transport tot een goed einde. Je hoeft ons slechts je transportopdracht door te geven en wij plannen die zo snel mogelijk in.